روز طلایی معاون استاندار و فرماندار ویژه در فلوئورین ۱ و۲
طلائی مقدم: یکی از بهترین روزهای خدمتم در طبس بود
دستاوردهای بازدید مهندس طلائی مقدم معاون محترم استاندار و فرماندار ویژه شهرستان طبس به همراه دیگر مسئولین ذییربط از معدن فلوئورین کمر مهدی شماره (۲) طبس (شرکت توسعه سرمایه گذاری نور)
مباحث مطرح شده در فلوئورین۲:
رفع مشکل مالیاتی شرکت و زیرساختها و جاده دسترسی به معدن با مشارکت دستگاه های ذیربط
ابراز رضایت مهندس قاسم زاده از وضع پرداختی های شرکت و به موقع پرداخت شدن آنها
اشتغال زایی بیش از پنجاه نفر نیرو در این مجموعه
عملیات ساخت باند فرود بالگرد برای مواقع اضطرای که در دست اجرا میباشد
مباحث مطرح شده در فلوئورین۱:
مهندس طلائی مقدم در پاسخ به درخواست مسئولین معدن و در جمع کارگران گفت: دولت آماده است در آسفالت کردن راه دسترسی به معدن مشارکت کند و این مسئله که بزرگترین مشکل معدن میباشد را حل نماید که باعث شود دسترسی به معدن آسان و با سهولت انجام گیرد. در مدت یک سالی که در شهرستان طبس عهده دار مسئولیت شدم دو سه روزی به من خیلی خوش گذشت؛ یکی از آن روزها امروز بود. از سرمایه گذاران معدن میخواهیم در بحث فرآوری مواد معدنی نیز در منطقه ورود کنند.
تعداد نیرو مشغول به کار در معدن بیش از صد نفر می باشد
ابراز رضایت مهندس طلائی از بکارگیری نیروهای بومی در معادن منطقه
نقش جاذبه های معدنی در ژئوپارک طبس
زمین گردشگری یا ژئوتوریسم شاخه جدیدی از گردشگری است که به بررسی جاذبه های زمین شناسی و معدنکاری پرداخته و در واقع طبیعت بی جان را در بر می گیرد. امروز گسترش صنعت توریسم در دنیا نقش بسزایی را در توسعه و رونق اقتصاد جوامع محلی ایفا می نماید. در زمینه جاذبه های زمین شناسی و توریسم معادن، طبس به عنوان بهشت زمین شناسی ایران و گنجینه ای ارزشمند از مواد معدنی شناخته شده و منجر گردیده تا مورد توجه بسیاری از گردشگران و علاقمندان قرار گیرد. در میان جاذبه های زمین گردشگری (ژئوتوریسم) طبس، معادن فعال و قدیمی بسیاری وجود دارند که نقش بسیار مهمی را در جذب گردشگر داشته و علاقمندان به این زمینه می توانند با میراث معدنکاری کهن و نوین و همچنین شرایط تشکیل آنها، روشهای اکتشاف و استخراج آشنایی پیدا نمایند. وجود طیف گسترده ای از مواد معدنی همانند زغالسنگ، فلوئورین، خاک نسوز، سنگ آهن، پتاس، سرب و روی، باریت، ماسه ریخته گری، بنتونیت، انواع سنگهای ساختمانی و ده ها مواد معدنی دیگر، طبس را به کلکسیون مواد معدنی و قطب زغالسنگ ایران تبدیل نموده است و در واقع طبس را می توان یکی از ژئوپارکها همراه با پتانسیلهای بالا در توریسم معدن محور در نظر گرفت.
توسعه توریسم معادن همراه با ایجاد زیر ساختهای مناسب گردشگری می تواند سیر زیبایی از تکامل و پیشرفت بشریت را در خصوص منابع خدادی و طبیعی و همچنین کاربرد آنها در طول زندگی برای انسانها فراهم نماید.
گروه ژئوپارک طبس معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان طبس